29 Oktober 2010

Mencari Identiti yg hilang

Ohhh.. yeahhh pandai korang tag2 ni ea.. ingatkan FB je ade tag2 ni.. ceh sakali tag kena cite pasai diri kite.. nasib baik diaowang x suowh wat karangan. Dah tu kena carik lagi 25 owang.. (mana aku nak carik niiii..)




Ok Firstly saya nak memperkenalkan diri.. Nama saya Kartini Binti Rahim

Berumor 23 tahun beranak pada 05/02/1987


Diberanakkan di Hospital Batu Pahat, Johor

Anak sulung @ anak tunggal ader pon adik beradik lain bab arwah abah kawen 2
jd kite anak bini no 2 la..

Kalau nak diikutkan kite ni sorang yang agak ganas.. tiba masa bole jadi gembing.. hahaha
tp satu je kite ni pemaaf orangnya
dah tu pemurah lagi hahaha (puji diri sendiri) kite jenis tak berkira bab makan.. tapi bile
duit tarak.. jgn sesekali minta belanja ok!


Mak ngan ayah dah lama meninggal so kite Yatim Piatu pada umor 16tahun


Hobi kite suke baca novel (tu pon kalau ader mood), mengait (tu pon kalau ader mood)
makan (huiii pantang nengok makanan) surfing, mengemas umah, main badminton.. hobi tu semua bila ada mood hahha x da mood duk diam2 berangan la apa lagi.



Cita-cita nak jd Doktor bab kesian tgok arwah mak sakit tp x kesampaian so cita-citaku punah
wahahhaahhaa


yg ke 9 mak aii.. ader berapa lg ni.. 25-9= 16 wow.. tu tandanya lemah matematik hahaha
malu2


kite ni suka mencuba sesuatu yang baru.. asal nampak owang buat tu kite pon nak tiru..


Jenis tak pernah berputus asa mcm 1st lucky draw atie azim.. kite x geti tag2 ni
tp bak kata pepatah "pantang berundur sebelum berjuang" hehe tak tau la mana pepatah kite amik so jadi gak kite tag owang hahaha
(Pstt: kak kite dah tag dah mintak2 menang la ye.. huhuhu)


Uihhh lagi masa kecik kite suka meniaga.. coz arwah abah meniaga
so anak dia pon nak ikut gak ar.. asal nampak benda leh jual semua kite nak jual..
kite boleh melukis.. skung kite wat partime job wat artwork.


kite ada buah ati dahh namanya mamat hahaha..bukan nama sebenar
(jgn mare ya bang)


Pantang nampak labah-labah mau gugur jantung..


suke nyakat orang...


tak pandai bergaya..asal nak bergaya je mesti nampak pelik.


apa lagi erk.. emmm ha impian kite nak pi Jepun.. ha best2


Suke keta BMW (sob.sob.. tp sampai skung pi keja naik bas)


mase kat sekolah dak2 gelar cicak kubeng, papan lapis bab kurus.. kat ikm lak owang panggil mak unggal ceh..


alahan makan ayam nanti naik gatal2.. (dah baik lenjan jelah) huuhu.


x leh pakai kasut tumit.. sakit kaki wooo


tabiat burok suka membebel.. ha berani buat sepah..


kite suka bela kucing meow... Kucing kite ciki + tompok = cikitom haha ni bab
nak jaga ati owangkan arwah mak panggil tompok nye jiran lak panggil ciki kite dah pening
so 2 3 kali sebut = cikitom la last2nya huhuhu (dah mati dah, sakit tua) meow...



kite ni suka wat karangan... alah karangan yg merapu-rapu sukelah..
huishh lega (THE END)

'Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you. '


so the lucky person that I tag is.... jengg..jengg
5. Fiq
8. Pink
14. Faizs
17. Nusha
18. Silah
21. yahya
22. C2u
23. KM7
24. Akma


http://www.emocutez.com

17 ulasan:

Miza Yusof berkata...

thanks tag miza. miza datg amik tag yaa :)

Miza Yusof berkata...

dear, miza dah jawab tag tu.

http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/tag-10.html

thanks tag :)

Awangku berkata...

Hurmm terharunya ada orang tag saya.. apa2 pun thanks ya.. moga perkenalan kita dlm blogger ni berkekalan.. amin

Awangku berkata...

Hurmm terharunya ada orang tag saya.. apa2 pun thanks ya.. moga perkenalan kita dlm blogger ni berkekalan.. amin

suzie rahman berkata...

hihi thks tag suzie.act suzie br setle wat.xpe suzie + link awk kt n3 tu k..

suzie rahman berkata...

k siap yunk

http://suzierahman.blogspot.com/2010/10/25-tip-bersama.html

nusha berkata...

t sy amik yer sis!!

RAWSHADE berkata...

hai.. saya dah wat satu entri utk awk.. lepas baca nnti komen la k..

hiro berkata...

keh2..

SyUTiNiE berkata...

ooo gelak ye hiro nanti dia

:"♥Warnida:"♥ berkata...

yeahhh akhr nya cik warnida dh berjya mnjwb tag ni...thx yee sbb sudi tag

Tihara berkata...

nice tag :)

Siti Mashitah Saidin berkata...

wua.. x leh mkn ayam... cian nya...
:P

saharinasaharudin berkata...

darl!

rin dah wat dah :)

akmafaizal berkata...

Thanks sbb tag akak, Insya Allah.tgh usaha nk menjawab ni.Miza punya pun akak tak jawab2 lagi..sape nk jawap ni?akeke :P

SyUTiNiE berkata...

sian akak tak pe slow2 wat

i am S!L4H.. berkata...

time kasih...ade tag ye...
tapi sy dah wat la...
aritu kene..sile la tgok klo nk..x nk x pe la..gegegege