19 November 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST


Syarat-syarat penyertaan:http://www.emocutez.com

1. Follow blog tuan rumah Kawai gadjet dan tuan rumah juga Mommy pinky
2. Buat tajuk Kawai gadjet Contest
3. Letakkan banner pada entri dan linkkan sekali
4. Pilih satu lagu dan buat satu entri berkenaan dengan lagu tadi


http://www.emocutez.comlagu ni banyak kenangannya.. lepas putus ngan boyfriend.. huhuhu
pi kerja masa tu jalan kaki sambil telinga pasang mp3 samsung..
(sekarang dah rosak) sob..sob..http://www.emocutez.combile dengar je lagu ni abis..
apa lagi sambil jalan kaki tu berangan la.. kihkihkih..
lagu ni jugak la Tinie jumpe pengganti..ya..En. mamat aka Syu..
yang banyak kali ngorat.. dengan kereta F1 dia. last2
naik jugak kereta F1 tu.. tq abg!
Bile Tinie dengar lagu ni hati Tinie mesti bunga-bunga kihkih http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.comskung Tinie masih lagi x betul2kan mp3 tu.. coz warranty dah abis tempoh..$$$
disebabkan mummy pinky ada buat contest ni.. Tinie terus jew nak join hihihi
nanti boleh la Tinie dengar balik lagu nie.. lalalalalahttp://www.emocutez.com



http://www.emocutez.com5. Tag 3 orang rakan..

http://www.emocutez.comreferal tinie nurezzat tq erk...


6. Jangan lupa komen entri kawai gadjet yang kekawan join contest ni http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com7. tarikh tamat tempoh 13/12/2010

8. 7 orang yg bertuah akan memenangihttp://www.emocutez.com


1 hadiah misteri untuk referal

5 x voucher kfc bernilai RM 10.00

http://www.emocutez.com

** 1 blog 1 penyertaan http://www.emocutez.com


7 ulasan:

nadiah berkata...

good luck dear..

nurezzat berkata...

thanks sudi buat..ngee~

miya berkata...

Gud luck yer...

Mommy Pinky berkata...

:)
tQ join contest mommy nih, gudluck oke..

SyUTiNiE berkata...

waaa... tq2 kerana sudi support tinie

tomatokering :) berkata...

tengs tag tomato ..hehe
gudluk yer!
i.allah kalau free tomato buat..he :)

kay berkata...

terima kasih sebab join contest..good luck..