23 Disember 2010

Amazing Events In Pictures



Winnie langley, mula merokok pada umur tujuh tahun dan dia telah merokok sehinggah 95 tahun...
hebatt.. dia meninggal pada usianya 102 tahun.
Gambar ini diambil pada hari jadinya yang ke -100 tahun.




Maria Baldescu. 68 dari Lasi, Romania telah merebus telur untuk dijadikan sarapan pagi. maria terkejut apabila kulit
telur yang dikupas mempunyai kulit lagi didalamnya.




 wa... aku tak sanggup la mcm nie.. 


Ni peminat besball.. Yankees stars



Ni dari Sri Langka.. erm.. korang leh bawa basikal dengan kayu kat belakang tingi melangit..
uihh.. kalau Tinie la.. dah tegolek2 kat jalan



Ni ada pesta belon panas kat Ashton Court estate cantikkan..




ni festival kat Villaluenga del Rosario, southern Spain.. ha buat lagi seladang tu mengamuk padan ngan muke.. 





4 ulasan:

Hezesuze berkata...

hahahaha last picta xbleh blah...padan muka!!

SyUTiNiE berkata...

tauuu x pew

tomatokering :) berkata...

comel belon2 pesta tuh . hehe

♥ Funna ♥ berkata...

hahaha..style la..nenek itu sgt hbat..7thn dh strt smoke..gile nikotin dgn die dah sebati dah..ahaha..yg gmbo last tu lawak..hahahahahaha