21 Disember 2010

PENGUMUMAN PERSERTA 1ST GIVEAWAY TINIE ZON2U


 Ha… pengumuman…. Tarikh keputusan Giveaway Tinie Zon2u akan jatuh pada 14/01/2011
 Hehe.. dan Tarikh tutup akan dipercepatkan… iaitu pada 08/01/2011

Tinie kena tutup awal coz nak pi terjah blog korang tak sangka pulak ramai.. hehehe terima kasih Tinie ucapkan.. lepas dah terjah tu Tinie akan buat cabutan ha… dah dapat baru buat penilaian…yang mana terbaik..

Dannnn…dannn…. adal lagi ni...pada 13/01/2011 Tinie akan uploadkan picture hadiah misteri itu hahahaha..

** So dah tak misteri la.. masa tue 

8 ulasan:

srikandi.aicha berkata...

salam,xsabar nak tgk sape menang(^^)

areteacar berkata...

0k cik tinie. tumpang hepi sebab ramai yang join giveaway tinie! :)

jgn lupa undi tikah taw.
UNDI areteacar says.. UNTUK BPM2!!
http://bpm-undip2.blogspot.com/

SyUTiNiE berkata...

sabar2.. hehehe

Hezesuze berkata...

orait bebeh

Shag berkata...

Noted! Hehe. Tahniah dapat sambutan hangat ;)

:"♥Warnida:"♥ berkata...

yeah..tk sbar nya..huhuh mn tau kn kot2 ada rzki..

SyUTiNiE berkata...

Insyallah

tomatokering :) berkata...

hop ceq menang ! hehe