15 Januari 2011

PEMENANG 1ST GIVEAWAY TINIE (ZON2U)


http://www.emocutez.comHaiii.. selamat malam semua.. hahahaha

Tepat kul 12.00a.m Tinie masih lagi menaip almaklumlah baru habis wat kerja.
so.. Tinie nak mengucapkan terima kasih kepada kawan-kawan blogger semua kerana menyertai
1st Giveaway Tinie (zon2u)

Tinie juga nak mengucapkan terima kasih kepada kawan-kawan dekat umah
sewa Tinie coz sudi cabut undi untuk Tiniehttp://www.emocutez.com

Korang mesti tak sabar2kan nak tau saper pemenangnya.. sabarlah dengar dulu Tinie nak cakap ni..
Tengah malam ni banyak idea lak nak taip huuhuhhuhu.. ok2.. Tinie umumkan pemenang saguhati dulu..
Tapiiiii.. korang cek no betuah ni la.. hahaha tinie tak sempat nak linkkan coz dah ngantuk sok nak keja..
http://www.emocutez.com

5 pemenang saguhati 

* 3
*75
*88
*106
*167

Pemenang tempat ke-3

* 166

Pemenang tempat ke-2

* 113

Juara 1st Giveaway Tinie (zon2u)

* 115



Tahniah...!http://www.emocutez.com

Ha jangan lupa bagi detail kat Tiniehttp://www.emocutez.com

1. Nama
2. Alamat
3. No. Telefon

email ke:

syutinie@gmail.com

http://www.emocutez.com** Salah dan silap semasa Giveaway ni Tinie mintak maaf .


http://www.emocutez.com

17 ulasan:

NadiRah berkata...

la..sy x masuk rupanya..huhuhu

Shag berkata...

Err. Kat mana eh nak cek nama?

Mrs.Imran berkata...

kat mn nak tau kita no berapa?...

HadifaR_LoVe berkata...

Eh...dapat saguhati... Thnx :)

EiJa ZaQuaN berkata...

Tahniah kpd sume pemenang..
nmpknya eija x bertuah kat sini

Ms sunsWeetz berkata...

tahniah kpd pemenang..nape la no 111 x bertuah haha

Lelord berkata...

kat ne list? hehehee

Mama Zharfan berkata...

me tak jumpa entry/link yg ada list peserta GA...mcm mana nak check yer??

LYA m@m@ ASYA berkata...

assalamualaikum.. senarai nama peserta kat mana?? mcmana nak check nama??

SyUhAdA berkata...

jap nak check..~

NOOR FATIN berkata...

tinie, xjmpa pn nama peserta. sy xtau sy num bape ni..waaaaaaaaaa

NOOR FATIN berkata...

ok, nama saya xde. haha tahniah kpd pemenang!

NOOR FATIN berkata...

ok, nama saya xde. haha tahniah kpd pemenang!

nur hidayah berkata...

aa cane nk cek no2 ni?

kiwi berkata...

dah send details :)

ShAfiEYkA berkata...

dah send details tau..
sori lambat skit..tak perasan entry nie ;)

(One) SiTi* berkata...

Alhamdulillah...
yea..yea...
maap, lambat jenguk tini....
wansiti tinggalkan email skrg jgk..
^_^

terima kasih