05 Mac 2011

Demam Panas


Assalammualaikum.. lama dah Tini tak tengok blog so rindu pulak rasanya..
Sorry la tak dapat ber BW coz macam-macam masalah datang kat Tini.. ni Tini dah pulih dari rasa
 Putus Cinta..
dan datang pulak demam panas.. korang nak tau Tini rasa tak penah demam berhari-hari tau.
Suhu badan Tini naik 39.6! peh.

Yang Tini bengang sangat tu Tini pi la kat Klinik Kerajaan.. Tini datang dekat 12 leby tapi no Tini tak naik2
tu yang sakit hati lambat.. nanti kang nak kena tunggu lagi.. tiba-tiba bibir mengeletar.. tak alih-alih satu badan pulak.. mak ai dah macam vibrate handphone ha.. Tini apa lagi pi la masuk terus..
Doktor boleh saya masuk tak.. saya dah mengigil ni.. doktor boleh cakap tunggu la pukul 2 ni dekat time makan.. boleh lak dia ckap mcm tu.. peh nak mengamuk pon ye aku dah nak mati rase tunggu lama..
Tini paksa gak dia.. last2 cek gak.. eh suhu badan awak tinggi pi makan ubat bilik sekian2.
adooo nak kena makan ubat daa.. tapi lepas makan ubat Alhamdulillah badan Tini tak ade vibrate lagi..
pukul 2 gak kena tunggu.. malam Tini kena balik demam panas. nasib baik anak sedara Tini lapkan badan dengan air batu.. rasa sejuk sikit.. walaupon tenaga dah banyak tak da..

sekian.....



2 ulasan:

nur afiqah hani berkata...

get well soon hunn :)

Arpiiz berkata...

kalau hospital kerajaan memang la camtu..
dah biasa dah..^^