16 Jun 2011

Wanita Makan Ayam Hidup..



Assalammualaikum semua, Hai erm ni Tinie nak kongsi gambar yang agak... geli pon ye untuk korang lihat.. tapi yang tak tahan tu toksah la dok tengok.. kang muntah nyaya jew..

Wanita berasal dari Dusun Janganasen , Indonesia namanya Miskaulah.. waaa berani tol dia aku tengok pon nak muntah.. Gambar ni ala-ala nak masuk book of records la hehehe.. 


eiii... di gigit kot

 togel dah ayam tu



 nyum..nyumm

 mak cik sebelah tu mcm nak join sekaki jew


ha ko sampai tekangkang2 makan ayam hehehe

10 ulasan:

uLan berkata...

adehhhh dia ada masalah mental ke or just nak wat records nie... uhuk.. cam cannibaL jek..

Joe kancil berkata...

hhohoho... serem ron?? kok ada za...
indonesia sebelah mana sih

ina berkata...

yekszzz....adeiiii..

cik kiwi's berkata...

eww. geli gila. kenape makcik tu?. muntahhhhh!!!

Belalang Hijau berkata...

biaq betoi makcik nih?

MyMye MyMya berkata...

sah giler nie...huhuhu

raima berkata...

prnah bca jgk entry ni =) geli kan~

syaz berkata...

adoi la....masak dulu makcik..bagi mati kuman2 dulu...hihihi..
uwekks

YOUsoF berkata...

Sengal la manusia macam ni. Orang dah buat ayam goreng, telan yang tu sudah..

EastbulletdotCom berkata...

indonesia... tiada yang mustahil... :D

eastbullet's blog