27 Ogos 2011

Handphone ku..

Asslammualaikum... hehehe hari ni 27/08/2011, ye lagi 3 hari lagi nak RAYA.. tak sabar rasanya..
Opss lupe pulak tujuan Tini menulis ari ni.. ermm Tinie nak bercerita tentang handphone tini yang selama Tini setia dengan jenama yang satu ni.. SONY ERICSSON. Tak taulah kenapa Tini x berkenan dengan jenama lain.. first2 beli pon Sony Ericsson jugak.. sampai yang sekarang ni Tini pakai. 
http://www.emocutez.com
First2 beli ni Sony Ericsson T630, uihh dapat beli hasil duit kerja tau.. hehehe mase pi belajar dekat IKMSP, Tini dah mula dengan handset ni.. coz dia polyphonic x de radio..
Biaselah time belaja.. gonjeng cikit nak tuka pulak handset 

Sony Ericsson T630

Sony Ericsson K300


Tuka pulak yang atas ni.. ada pon mp3 tapi sayang tak boleh banyak.. ishhh ni phone pon ada masalah... masalah dia joystick dia buat hal.. (jgn beli bt perabih duit jew).


Sony Ericsson K550i
http://www.emocutez.com
Ha!!.. yang atas ni memang Tini saaayangggg.. sangat baru beli 4 taun lepas la hehhee.. tapi sayang kena ragut ceh.. function dia ok la.. tipis then handset ni lebih kepada kamera..


Sony Ericsson F30i
http://www.emocutez.com
Yang ni pulak i beli selepas handset kesayangannn tu kena ragut. handset ni lebih kepada game.. beli la.. memang banyak game.. betoll.. tapi sayang themes dia x leh ubah.. sebab dah geram sangat handset ni memang kuat meragam.. biaselah slide kan owang ganas2 x leh pakai handset ni.. rosak..


Sony Ericsson W750


Banyak2 handset.. handset yang nilah paling canggih tini penah beli hahaha.. ada wifi dan mcm2 lagi.. biasenya handset slide memang bt masalah.. rosak dekat 3 kali ermm fade up
terus tuka lain.. handset ni tini bg anak sedara pakai.. dia betolkan RM30 jew.. hehehe



Naite 

last sekali... yang ini naite.. nak kata best biasa jew.. janji ko tak buat hal sudah..
bebudak tmp keja cakap handset buruk.. peh buat apa beli mahal2kan kalau rosak menyakitkan ati je.. buang duit.. Ha beli yang murah ni.. tini beli dekat Lelong.com 3++ lebih jew.. kurengnya x da wifi.. ah gasaklah janji boleh guna..


That All ... http://www.emocutez.com




5 ulasan:

FarHANa aZwA berkata...

wahh pemnat sony ericsson hehe..sy pnah gak guna sony tapi cepat rosak la.....huhu

Cahya Qasehnya berkata...

yang penting dapat call dapat sms okey leh tuh.

:)

Kaio berkata...

wah. nnt beli la Blackberyy Bold Touch. dah keluar tu. :)

www.kaio.my

i am S!L4H.. berkata...

byknye henfonnnn.
semue sony.

SyUTiNiE berkata...

hehehe sony ni design memang lawa.. tapi cepat rosak.