13 Oktober 2011

Penipuan Internet Banking..



http://www.emocutez.com


Cube korang perhatikan betul-betul.. apa kah perbezaan yang terdapat pada 2 gambar kat atas.
Kalau tak nampak sila klik pada gambar untuk melihat imej yang lebih besar.. 



http://www.emocutez.com
Ha.. nampak tak yang Tinie highlight dengan warna merah tu.. itulah perbezaannya.. so jangan tertipu 
bila dapat 1 atau banyak email dalam spam atau inbox email korang yang mengatakan suruh update
profile atau pejadah apa sekalipun..!
http://www.emocutez.com
itu satu penipuan.. zaman sekarang ni semuanya celik2 IT. So be careful okey.

http://www.emocutez.com

7 ulasan:

miratun madihah berkata...

oh bahaya eh macam ni, ei takutla.

afzalsukasuki berkata...

adoi ni kalau tak perasan sia2 je bg passwd ngn no pin!!

dayang berkata...

eish2 benda gnie pun bole jd yew,,memg bahaya ~

Hafiz Dno berkata...

wah thanks for da information :)

Ungu Violet berkata...

jgn la sampai tertipu...huhu

thanx info..:)

|| a - j . E . E || berkata...

noted!! thanks for the info :)

Siti Mashitah Saidin berkata...

maybank nih memang. kat email tuh, hari2 hantar email suruh masuk no akaun lain. padahal, akaun maybank pon tak da! hahaha