30 November 2011

Kulit Babi


Assalamualaikum.. semua..

hari ni Tinie nak berkongsi info dengan korang semua pasal kulit babi ni..
Isyh2.. korang tau tak selama ni Tinie pakai handbag berjenama Be****** ni adalah beg kulit Ba**
aduiii aii... sedih sangat2..

Ceritanya bermula macam ni.. Masa Tinie, Abg Tinie dengan anak dia nak pi Landmark Johor Bahru, kitowang bercerita pasal Kluang Railway yang ngah fames tu hehe..  tup-tup abang Tinie cakap
kat sana makanannya tak halal.. (biaselah budak malas baca surat khabar cetek ilmunya) jadi tak taulah cite padahal dah bantai makan kat sana hehehe...

Abang Tinie cakap kulit babi ni badanya ada 3 tompok.. macam topok-tompok kat bawah ni..
Dengan pantas kepala tinie berfikir.. 'eh.. agak-agak handbag aku same tak macama abg aku cakap tu?'
Tinie pun apalagi buka zip ambil la sample dia..  ** kalau beli bag kan kekadang ada dia bagi sample kulit sekerat tu diperbuat daripada apakan.







nilah dia sebijik kau.. pehh

agak sakit le nak menerima hakikat.. so sebelum beli barang2 takiralah hanbag ke apa ke peratikan dulu betol2 k..


5 ulasan:

kakchik@ella berkata...

perati dulu baru beli? setuju!!

Ungu Violet berkata...

ciannye...seb baik tau..

dah tak der rezeki..:)

GincoMerahJambu berkata...

betol2 kadang2 kita tak sedar benda2 ni walaupn ia penting kan

syie ade buat clearance sales kt blog syie..come on and take a look

Afzainizam berkata...

Firman Allah SWT yang bermaksud: "Hai sekalian manusia, makanlah yang halal lagi baik (halalan toyyiba) dari apa yang terdapat di bumi, dan janganlah kamu mengikuti langkah-langkah syaitan;

c'axoera berkata...

kalau beli hbag tu hati2 lah kaaan