10 April 2012

Family Outing.. Korea


Assalammualaikum dan salam sejahtera.. 

Waa rindunya Tinie kat korang semua.. lama dah tak berblogger. 
kali ni Tinie nak kongsikan satu cerita yang best untuk ditonton.. iaitu Family Outing. 
Mungkin ada dikalangan korang semua dah tengok cerita ni tapi bagi yang tak berkesempatan boleh la 
tonton di SINI.

Ia membariskan pelakon dan penyanyi terkenal seperti Lee Hiyori, Desung Bigbang dan ramai lagi.
Setiap minggu mereka akan menjemput tetamu yang popular seperti Bi Rain, Yoon Eun Hye ...






5 ulasan:

Rinna berkata...

Wahh tini peminat citer korea yer.. akak jarang tgk laa.. :)

izan mama mia berkata...

sebelum ni.mama memang layan korea drama..tapi sejak ada anak...selalu miss sbb kn berebut channel tv ngan anak...sebagai mama,kn laa beralah...sedih..tapi kalau ada peluang..ok jer

SyUTiNiE berkata...

tini minat cite yng best2 je.. yg kureng tu tak layan hihiihi..

nita berkata...

wah... kalau nak tengok citer korea best2 kena cari info kat sini lah yer :p

SyUTiNiE berkata...

hehee boleh la jugak kak Nita