21 Jun 2012

Big Bang Alive Tour




Hi.... Assalammualaikum...
hehehe sekarang ni Tinie dah gian pulak dengan Big Bang. Tak tau kenapa. Asal malam je mesti nak tangok variety show diaorang ngan MV, lepas tu sampai terbawak-bawak pulak dalam mimpi huhuhuhu.. Ni pasai sorang member la.. mula-mula tengok Family Outing.. mcam best jew terus pulak dia kenalkan dengan 1 band Korea yang popular ni BIG BANG.. Aisyeh... payah betol.

Tinie nak mintak maaf la kepada sesiapa yang naik kereta Tinie yew.. hahahaha asal naik kereta Tinie mesti diorang kena paksa dengar lagu BIG BANG.. ahahahahaha.... Kesian diorang naik jemu dah dengar.. hehehe padan muke.. nak dijadikan cerita kereta Tinie pon penuh dengan sticker BIG BANG. Adoiiii lew.. awat la aku ni... Asalnya memang tak minat dengan Korea ni.. last2 begini jadinya.

Ha bulan 10 ni BIG BANG  nak datang Malaysia.. Waaa bestnya... nak pergi tapi tak taulah dapat pergi ke tak.. Almaklumlah Tinie ni tak pernah pergi konsert2 nie semua..  Hahhaaha...


4 ulasan:

fyna berkata...

diorang datang malaysia? betul ke? hehe..sebab yang fyna tahu diorang datang indon.

SyUTiNiE berkata...

adelah Fyna.. try tgk kat laman web YG FAMILY.. dalam bulan 10 tahun ni

Azryn Ismail berkata...

bleh x nak tau kat mane nk dpatkn stiker keta bgbang? nak sgt. dok cri ni..

SyUTiNiE berkata...

owh.. itu yang kite tau... boleh buat kat kedai sticker.. kite pon ada buat jygak sticker tu