10 Julai 2014

Majalah Anak - Anak Sidek


Salam semua.. Hari ni Tini nak bercerita pasal komik anak -anak Sidek. Sapa pernah baca komik ni angkat tangan hahaha.. Ishh Tini ni manjang la cerita pasal kisah dulu-dulu haha..  idea nak tulis blog paling banyak pun daripada pengalaman zaman kanak-kanak.. So Tini mengimbau kembali la. 




Ingat logo ni ingat buku komik diakan harga masa tu pun boleh tahan RM 3.50 senaskah




(sumber dari google)

Asal ada keluaran baru mesti nak beli.. Nasib baik bapak Tinie sporting.. hahaha  Tapi mak je bising, apataknya buku sekolah tak usik tapi baca komik je keja..haha..
Sekarang komik pun dah lebur.. pindah rumah semua dah hilang.. sayang2 sob..sob..

4 ulasan:

reza ahmad berkata...

beli pastu kne pnjam...n x d pulang... isk2...

reza ahmad berkata...

ingtt...kne pnjm n x d plg..sdhh jee

SyUTiNiE berkata...

ni bukan pinjam x pulang.. ni ilang entah kemana.. sob..sob

reza ahmad berkata...

skli komen 2x daaa..hee