02 September 2014

SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA

Terima kasih Ana Lee, rajin beno taq akak hahaha..  Ha kalau korang nak hadiah baju meh sini join reramai sagmen BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA



Syarat - syarat penyertaan seperti  dibawah :


1.        segmen ni khas untuk blogger warganegara Malaysia ..
2.       korang perlu buat satu entry tajuk "SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA", dan taq 3 rakan blogger anda. 
3.       pastikan copy banner diatas ni dan letak dalam entry korang serta link kan ke sini.
4.       kemudian tinggaikan link entry korang dibawah, mudah untuk farra cek nanti. 
5.        kepada Sesiapa yang belum follow blog farra, boleh lah follow terlebih ya..

6.       Due date sampai 14 september 2014 sahaja.

3 orang yang kena tag :

1. Hanifara    2. Weena Ridzuan   3. Bella

8 ulasan:

Green Farra berkata...

TQ Tini join GA farra, nanti tini semak senarai dkt sini k
http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/peserta-segmen-biar-saya-tolong-cik.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

Jangan lupa singgah kat SiNi & Join contest kat SiNi

Bella Nabieyla berkata...

gdluck ok tini :)

Ana Lee berkata...

all the besh akak :D

Ana Lee berkata...

most welcome akak ! and .. all the beshh xD

Zaidalifah Hussin berkata...

http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

Salam sy dari segmen yg sama :) done follow awak jom ...follow sy balik.. ada 3 hadiah menanti untuk follower ke 721-800 selamat mencuba.

Yun Sing berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

fadhil eda berkata...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html