22 Mei 2015

Hand phone Case Macam-Macam Ada

Salam semua.. pagi ni Tini baru ada idea nak tulis blog. Dah berapa lama tak update blog sampai pengunjung pon dah tak de waaaa... sob..sob.. 

Hari ni Tini nak kongsi ngan rakan- rakan blogger semua yang mana dah tau tak pelah.. tapi yang mana tak tau lagi ha.. meh sini rapat..rapatt Tini nak kongsi sikit ngan korang semua.

Korang tau.. Tini peminat Tegar hand phone Sony. Hand phone lain jangan cakaplah.. cuma jeling-jeling je nak tengok hahahaha.. Hand phone Sony ni bagi Tini best dari segi walkman dia.. camera dia..pehh tapi yang paling menyedihkan hand phone ni payah nak dapat casing, tu yang sakit ati.. cemburu tengok orang pakai Samsung, I-Phone casing comel-comel.. Nasib baik ada Be Your Phone Cases so tak yah la risau hehehe.

Kat Sini ada bermacam-macam model hand phone ada, ha korang tengok la model hand phone pe.. yang korang berkenan. Just pm kat inbox dia. 

cth mcm ni..


ni xperia pnya casing.. 


Ni pulak antara contoh model hand phone yang ada..


ok yang ni pulak casing ynag Tini dah beli huhuhu...

so meh le reramai pi kat facebook be your phone cases







3 ulasan:

LoNa FrEak berkata...

wow cantek2...klu berminat mcm mn ye...

Mialia Amelia berkata...

cantik phone case tu ^_^ phone case sy buruk gila, kahkah xD hitam je.. paling sadis bila model phone x brapa nak femes atau phone tu baru. susah nk cri phone case

SyUTiNiE berkata...

kalau berminat boleh klik kat be your phone cases tu.. kat fb dia mcm2 boleh pilih. lepas tu msg dia. beserta gambar casing yg kite nak beli tu