02 November 2010

Give Away Cik Wardina



Haaa... tu dia cik wardina kite nak bg something la sempena blog dia yang ke3 tahun.
Huuu best2 jom la ramai-ramai kite meriahkan lagi Give Away Cik Wardina kite ni.
Tarikh tutup penyertaan 1/12/2010.
Kat sini kite tag 3 member yang selalu mai kat blog kite.

3 ulasan:

Siti Mashitah Saidin berkata...

wua.. thanx sgt tinie... nati siti wat selepas 9 nov k.... thanx tau~

:"♥Warnida:"♥ berkata...

tq tinie....sudi join..ehem2 WARNIDA la tinie...bkn WARDINA^_^ tpi tak pa jgn isau tak ggu apa2 pn..cuma slh ejaan n sebutan jer:p

SyUTiNiE berkata...

ye ke huhuhu malu2 mana bantal nak tutup muke ni