14 Disember 2010

Cutenya contest






Jom Join Ramai-ramai...

Syarat-syaratnya adalah:

1. Follow blog galeriini

2. Buat 1 entri bertajuk "Cutenya Contest"

3. Letak 1 sahaja gambar yang krang rasa cute (Gambar yang korang letak tidak kiralah orang, haiwan, benda or apa2 saja). Gambar mestilah yang di capture dari kamera kamu ataupun rakan2 yer... Gambar tu boleh edit dan tidak edit pun boleh juga...(Tapi kalau edit sikit mesti lebih cute...)

4. Letakkan beaner ni di sidebar dan linkkan terus ke entri ni. 

5. tag kawan-kawan (tak der had)

6. Jangan Lupa Lengkapkan slogan: "Cutenya gambar ni kerana..." (tidak lebih 20 patah perkataan)


Tarikh Tutup penyertaan: 29 Disember 2010




"Cutenya gambar ni kerana.. gambar ini diambil pada tahun 2008 masa tu OReN berumur 8 bulan"

Tinie tag : 



5 ulasan:

Miza Yusof berkata...

comelnya. good luck :)

miya berkata...

thank you tag... korang letak gambar kucing aku rasa tercabar juga nak kasi gambar kucing hahaa... gud luck ya tinie!

HadifaR_LoVe berkata...

Salam...
Wa...kucing...=)
Thanx join ya... & Gud Luck...

tomatokering :) berkata...

woo! gudluk cik tinie! :D

nadiah berkata...

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/cutenya-contest.html

kalau ada salah silap bg ta,akan diperbaiki..