08 Februari 2011

Blogger's Best Friend


hahahaha comel tak Pic kartun Tinie nie huhuuh..

sebelom korang amik award "Blogger's Best Friend" ni..
macam biaselah sila jawab soalan yang telah diberikan.

Pstt.. Baca dengan teliti kuikuikui...


1. Nama korang yang cumel-cumel yang hensem-hensem..
Tinie

2. Asal owang mana?
Batu Pahat, Johor

3. Skung kowang semua ni masih study ke dah kerja??
kerja

4. Kerja aper?
P.Pelan

5. Korang suke no berapa?
5

6. Warna kegemaran korang, warna apa?
banyak.. antaranya Hijau & Biru

7. Skung korang kat mana?
Opis

8. Adakah korang yang cumel-cumel dan hensem-hensem ni baik hati?
Ya

9. Kalau baik hati tagkan 2 orang rakan 


10. SENYUM setelah menjawab soalan..  

4 ulasan:

LennMommaChubby berkata...

comel......

HadifaR_LoVe berkata...

Wah...ada tag la...
Bila free akan buat... TQ... :)

HadifaR_LoVe berkata...

Dah buat...

http://galeriini.blogspot.com/2011/02/buat-slide-show-post-terbaru-blog-anda.html

(memang pelik link ni...hehe)

i am S!L4H.. berkata...

aiyohh ade tag erh. k.tinie x kabo pon. hahahaha