30 Jun 2014

Jam Tangan.. Aku

Ha dulu Tini pernah bercerita pasal Hanset Tini kan.. so sekarang Tini nak cerita pasal jam tangan kegemaran pulak.. CASIO pewit.. heheh


Sebelum ni pernah jugak pakai jam tangan yang lain brand tapi Tini suka Casio.. kira ni jam tangan pertama Tini Casio Futurist.



Casio Sheen, yang ni yang paling Tini sayang..hehe ni paling mahal. Ada jugak yang nak beli dengan Tini tapi Tini tak nak jual coz.. ni dah lama Tini aim tali kulit.





Casio Poptone, ini yang ketiga hehe setahun sekali beli jam.. tapi yang murah-murah je la.





Casio Futurist, yang ni pun Tini suka jugak sebab dia punya kaca tu warna malap. Tapi kena jaga leby
takut calar  wee..






Tahun 2014 ni nak try jam yang ini agak2 dapat tak erk? Model lama susah nak cari 

nak yang nii...






4 ulasan:

Miss Boo berkata...

MissB pun suka brand casio ne... :)

nita berkata...

cantik jugak kan.. akak pun dah jadi suka pulak ngan brand ni..
penah ada jam brand ni, abah belikan tapi dah hilang.. huhu..^_^

SyUTiNiE berkata...

Jam Casio ni simple.. Tini Suka yang digital.. hehe

Cik Sweet Pea berkata...

wah pengumpul jam ye...samala kite...:)